Qualifying Conditions for Medical Marijuana

Fotostudio Wim, Driel, Gelderland, zwangerschapsfotografie

 

Want wat is er mooier dan een nieuw leven? De zwangerschapsperiode is te bijzonder om ongemerkt voorbij te laten gaan. Laat deze maanden dan ook door ons vastleggen! Bijvoorbeeld met een professionele fotoshoot van jou en je mooie buik. De gemaakte foto’s zullen een blijvende herinering zijn voor jezelf, je partner en je (nu nog) ongeboren kindje.

Zwangerschapsfotografie is al mogelijk vanaf 7 maanden

Foto’s van je buik worden meestal gemaakt rond de 32e week van je zwangerschap. Dit hoeft niet precies in week 32. Het belangrijkste is dat de buik mooi rond is, maar dat je je nog wel fit genoeg voelt om langs te komen. Dus kijk wat voor jullie goed voelt: je bent van harte welkom.

Zwangerschapshoot nu in de maand November, December en Januari van € 95,- voor € 85,- .

Inclusief:

 • Twee foto-afdrukken 20 x 30 cm of vier foto-afdrukken 13 x 19 cm.
 • Fotografie in één outfit.
 • Gratis foto-overzicht voor nabestellingen.

Optioneel:

 • Extra fotosessies met een andere outfit ( kun je aangeven bij het boeken); €15,- per outfit.
 • Visagie en haarstyling (fotografie 1 outfit); € 50,- extra      

Wil je meer voorbeelden zien van eerdere zwangerschapshoots, klik dan op de Facebook link. 

 

New Born Fotoshoot

Fotostudio Wim maakt ook de mooiste foto's van pasgeboren baby's. Pasgeboren baby's van maximaal 10 dagen oud worden slapend gefotografeerd. Heb je bij Fotostudio Wim een zwangerschapsfotoshoot gedaan, dan ontvang je korting  op de New Born Fotoshoot en het Babypakket.

Laat deze bijzondere momenten vastleggen en ontvang de mooiste foto's. 

  

Visagie en haarstyling

Tegen meerprijs wordt je door onze professionele visagiste opgemaakt en krijg je een mooi kapsel zodat je prachtig op de foto komt. Onze Visagie- en haarstyliste nemen hiervoor alle tijd

Aantal setjes kleding

Elke fotosessie is standaard met een outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Tevens hebben we de mogelijkheid om diverse achtergronden te gebruiken.

Kledinginformatie en tips

Je wordt standaard met een outfit gefotografeerd. Neem wel verschillende outfits mee, zodat we die dag een goede keuze hebben en je ook advies kunnen geven.

Lichte kleuren combineren mooi op een foto, de echte knal-kleuren zorgen voor een verrassend effect. Heb je lang(er) donker haar, kies dan geen zwarte kleding. Je haarlengte is dan niet goed zichtbaar op de foto's.

Elke fotosessie is standaard met een outfit. Boek je een extra outfit dan kun je dus ook omkleden en dan wordt je nog een keer op een hele andere manier gefotografeerd. Tevens hebben we de mogelijkheid om diverse achtergronden te gebruiken.

 

Tip voor Zwangerschapsfotografie:

 • Je kunt accessoires meenemen naar de fotoshoot, zoals de echo, kleertjes, schoentjes, knuffels, speelgoed dekentjes, enzovoort. Deze accessoires kunnen ook terugkomen in de babyfoto’s. Zelf heb ik ook wat accessoires liggen, maar juist de eigen, bekende spulletjes maken de foto’s uiteindelijk heel persoonlijk.
 • Voor de reportage van je zwangerschap is het aan te raden om kleding aan te trekken die geen striemen geeft op of rond de buik.
 • Kies bij de fotosessie van de zwangerschap voor kleding die de buik goed laat opvallen. Zwarte en witte topjes doen het goed bij zwangerschapsfotografie. Zeker wanneer deze topjes de buik niet bedekken. Kies hierbij wel het liefst een bh met bandjes in dezelfde kleur als het topje. Laat je partner een shirt/blouse in dezelfde kleur als jij aantrekken. Zo gaat de aandacht niet naar de kleding, maar naar jullie gezichten en de buik.
 • Uiteraard hoeft niet alle kleding rustig, zwart, wit of effen te zijn. Heb je ook nog een leuk gekleurd outfit? Neem vooral mee! Trek eventueel een mooi lingeriesetje aan als je ook foto´s in lingerie wilt. Neem de schoenen die je op de foto’s aan wilt in een tas mee naar de fotostudio. Zo blijft de witte ondergrond mooi wit.
 • Last van striae? Wees niet bang dat je buik niet mooi genoeg (meer) is om te fotograferen! De buiken op mijn website zijn bijna allemaal zo mooi geworden met behulp van fotobewerking. Striae kan ik dus verminderen of weghalen.
 • De kans is groot dat ik een detailfoto maak van de buik met jouw of jullie handen erop. Let dus eventueel op of jullie nagels er mooi uit zien.

Review

Beste Wim
Fijn dat u zo snel de foto's heeft gemaild. We zullen snel onze keuzes aan u laten weten.bedankt voor de mooie foto's en de leuke shoot! 
Groeten, Rifat