Qualifying Conditions for Medical Marijuana

 

Foto's afdrukken

Professionele foto's afdrukken in professionele kwaliteit? Uw beelden op het beste papier en in ieder gewenst formaat.

Fotostudio Wim, Driel, Gelderland, bestellen fotoafdrukken

 

Formaat
10 cm x 15 cm     €   3,50  per stuk
13 cm x 18 cm     €   4,50  per stuk
15 cm x 22 cm     €   7,50  per stuk
20 cm x 30 cm     €   9,00  per stuk
30 cm x 40 cm     €  20,00  per stuk
40 cm x 60 cm     €  26,00  per stuk
50 cm x 60 cm     €  35,00  per stuk

Wilt u een ander formaat vraag naar onze prijs!

We hebben ook de mogelijkheid om u foto's te laten monteren in een mooie Fotolijst met bijpassende paspartous. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op!

Verzendkosten tot  foto formaat  20 cm x 30 cm bedragen € 3,75  daarboven brengen wij u  € 7,50 in rekening.

Foto op canvas

Verfraai uw interieur met een foto op canvas. Uw foto wordt door een vakbedrijf afgedrukt pp canvas en opgespannen op een spieraam.
Voor de bewerking wordt enkel kwalitatief hoogwaardig materiaal gebruikt.

  

Fotostudio Wim, Driel, Gelderland, bestellen canvas Fotostudio Wim, Driel, Gelderland, bestellen canvas Fotostudio Wim, Driel, Gelderland, bestellen canvas Fotostudio Wim, Driel, Gelderland, bestellen canvas

Formaat
20 cm x 20 cm     €   15,00  per stuk
20 cm x 30 cm     €   21,89  per stuk
30 cm x 30 cm     €   33,31  per stuk
30 cm x 40 cm     €   39,52  per stuk
40 cm x 40 cm     €   40,55  per stuk
40 cm x 60 cm     €   53,50  per stuk
50 cm x 50 cm     €   50,00  per stuk`
50 cm x 70 cm     €   55,00  per stuk
60 cm x 60 cm     €   57,00  per stuk
60 cm x 90 cm     €   71,00  per stuk
70 cm x 70 cm     €   65,00  per stuk
70 cm x 90 cm     €   81,00  per stuk
80 cm x 80 cm     €   71,00  per stuk
80 cm x 100 cm   €   92,00  per stuk

Wilt u een van de standaard afwijkend formaat bestellen, wij leveren alle speciale maten !
Neem voor meer informatie hierover contact met ons op!

Verzendkosten tot  canvas formaat  50 cm x 50 cm bedragen € 10,50  daarboven brengen wij u  € 15,00 in rekening.

Fotoboeken

Met deze hardcoverboeken kunt u een mooi en betaalbaar alternatief aanbieden in de toenemende vraag om ‘alleen een CD- rom te leveren’ van een reportage. Op deze manier is de afdrukkwaliteit van uw foto’s gewaarborgd.

 

Standaard Hardcoverboek

 

Fotostudio Wim, Driel, Gelderland, bestellen Hardcover standaardfoto Hardcover standaard 1

 

Standaard Hardcoverboek is leverbaar in de volgende uitvoeringen: 

- liggend    32 x 27 cm 
                  28 x 21 cm
                  20 x 15 cm

 - staand    21 x 28 cm

 - vierkant  30 x 30 cm
                  30 x 20 cm
                  14 x 14 cm

In alle albums zitten minimaal 30 pagina's en maximaal 180 pagina's

 Lay-flat hardcover album

 

Fotostudio Wim, Driel, Gelderland, bestellen foto album Lay FlattFotostudio Wim, Driel, Gelderland, bestellen foto album Lay Flatt

 

Lay-flat hardcover album is leverbaar in de volgende uitvoeringen: 

- liggend   28 x 20 cm 
                 42 x 28 cm

- vierkant  28 x 28 cm
                 20 x 20 cm

In alle albums zitten minimaal 26 pagina's en maximaal 74 pagina's

Prijzen vanaf €42,-
Neem voor meer informatie hierover contact met ons op!

Verzendkosten  fotoalbums word u  € 10,50 in rekening gebracht.            

Luxe trouwalbums

 

albums 4

albums 3

Deze zeer luxe albums beschikken over een naadloos doorlopende foto's over beide pagina's.
De albums worden afgewerkt met handgemaakte omslagen in verschillende uitvoeringen en kleuren.
De albums zijn leverbaar in diverse maten: 
                  30 x 30 cm 
                  30 x 40 cm
                  35 x 35 cm

Tevens is het mogelijk om van deze albums ouderboekjes te laten maken.
Prijzen luxe trouwalbums 30 cm x 30 cm 30 pagina's vanaf € 280,00 
Neem voor meer informatie hierover contact met ons op!

 

 

 

Kadobonnen

Een origineel kado en tegelijkertijd blijvende herinnering: Geef deze kadobon voor een onvergetelijke fotoshoot aan een familielid, vriend of vriendin.

 

kadobonnen

 

 

Kadobonnen vanaf € 40,-  wilt u een ander bedrag invullen is dat mogelijk.

Neem voor meer informatie hierover contact met ons op!

De nota voor de cadeaubon zal u per e-mail worden toegezonden. Na ontvangst van uw betaling zal de Fotoshoot-Cadeaubon per TNT-post naar u worden toegestuurd. De Fotoshoot-Cadeaubon is 1 jaar geldig na de datum dat u hem heeft besteld en is alleen te verzilveren bij Fotostudio Wim.

Heeft u nog vragen of wilt u een kadobon bestellen, neem dan contact op via het contactformulier.

 

Quilt boek

 

Voorkant Boek

Quilt dimensies

Een quilt is als het leven zelf, zegt Josje Jansen. Wie dit verrassende boek leest, krijgt niet alleen een mooie inkijk in haar bijzondere ontwerpen, maar ook in het leven van de kunstenares zelf. Niet zo verwonderlijk, want in het dagelijks leven is ze therapeut en begeleidt mensen. En in elke quilt zit een verhaal en elk kunstwerk is een proces van vallen en opstaan. De Heterense ontdekte de handwerktechniek, toen ze ernstig ziek werd. En tot haar verbijstering won ze meteen een prestigieuze prijs. Inmiddels geeft Jansen workshops en heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld. 

Haar spel met licht en schaduw leidt tot onvoorspelbaar geachte composities. Dit kunstboek vol verhalen is een aanrader, ook voor wie quilten nog een 'witte vlek' is. Quilt dimensions geeft ook stof tot nadenken.

Foto's gemaakt door fotostudio Wim

Heeft u interesse in dit mooie boek, maak dan € 28,50  tnv Fotostudio Wim op rekeningnummer NL53 SNSB 0896 0734 67 onder vermelding van uw naam en adres gegevens, dan stuur ik u per omgaande dit mooie boek toe.

Veel kijk en leesplezier.

 

AVG Verklaring

 

 

AVG verklaring Hierbij verklaart de Stichting AVG voor Verenigingen dat Fotostudio Wim het AVG-programma geheel of gedeeltelijk heeft doorlopen. Fotostudio Wim verklaart hiermee dat de inspanningen zijn verricht zoals die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Indien niet alle programmaonderdelen zijn afgewerkt en de verklaring toch wordt aangevraagd, dan is geen volledige invulling gegeven aan de eisen van de wetgever. De Stichting AVG voor Verenigingen adviseert de openstaande punten alsnog zo snel mogelijk af te werken en in elk geval in het programma een aantekening te maken wanneer dit zal gebeuren. In de hierna volgende verklaring staan alle onderdelen/stappen die Fotostudio Wim heeft doorlopen om te voldoen aan de AVG-wetgeving. Per onderdeel is duidelijk aangegeven welke gegevens en onderdelen van de wet van toepassing zijn en hoe daar aan voldaan is. Waar nodig is additionele informatie verstrekt ter verduidelijking van de situatie. Fotostudio Wim begrijpt dat AVG-wetgeving continu van toepassing is en dat wij regelmatig de gegevens moeten controleren en updaten. Met het volledig doorlopen van het AVG-programma van de Stichting AVG voor Verenigingen heeft Fotostudio Wim kennis over de materie ontvangen die door de AVG wordt geraakt, en verklaart zelf naar eer en geweten aan de wet te voldoen. De onderdelen van de zelfverklaring door Fotostudio Wim zijn te vinden op de volgende pagina('s) van deze verklaring. Aldus opgemaakt te Gorinchem,
d.d. 6-7-2018,
door Stichting AVG voor Verenigingen
gevestigd aan de Stephensonweg 14 te Gorinchem.
Bijzondere persoonsgegevens Etnische afkomst Politiekeopvattingenofvoorkeur Religieuze opvatting of overtuiging Lidmaatschap van een vakbond Genetische of biometrische gegevens met het oog op unieke identificatie Gegevensovergezondheid Gegevensoverseksuelegeaardheid Strafrechtelijkegegevensofveroordelingenof daarmee verband houdende veiligheidsmaatregelen Kopieidentiteitsbewijs/paspoort,zondervoorlegger gekopieerd BSN-nummerOrganisatiesbuitendeoverheid mogen het BSN alleen gebruiken als dat wettelijk is bepaald. Dit geldt bijvoorbeeld voor werkgevers, zorgverleners, zoals huisartsen, apotheken en zorgverzekeraars. Ook in het onderwijs en kinderopvang wordt het BSN gebruikt. Aantekeningen bijzondere persoonsgegevens: Bij het plannen van een fotoshoot of reportage dienen de deelnem(er) meerderjarig te zijn,
aantoonbaar via een geldig legitimatiebewijs. Er is geen intentie om via mijn website of mijn diensten gegevens te verzamelen over personen jonger dan 16 jaar, tenzij hiertoeuitdrukkelijktoestemmingwordtgegevendoor een ouder of voogd. Het ontbreekt mij aan een directe controle op leeftijden van bezoekers aan de websites. Ouders worden daarom aangeraden betrokken te zijn bij de internetactiviteiten van hun minderjarige kinderen en toezicht te houden op het verstrekken van persoonsgegevens door hun minderjarige kinderen. Wanneer er vermoeden bestaat dat Fotostudio Wim onbedoeld persoonsgegevens van minderjarigen heeft verzameld, neem dan contact via
info@fotostudio- wim.nlen de betreffende gegevens zullen zo spoedig mogelijk worden verwijderd.
Zakelijke contacten: KVK registratie en Btw nummer Digitale fotobestanden.
3.1 Inventarisatie doelbinding. Welke persoonsgegevens verwerk je, met welk doel en heb je ze daar ook voor gekregen? Dat noemen we ‘doelbinding’. Het is belangrijk dat je persoonsgegevens alleen verwerkt (dus opslaat en gebruikt) voor de doeleinden waarvoor je deze hebt verkregen.
Voor de inventarisatie van de vormen van doelbinding binnen de onderneming hebben wij onderstaand schema gemaakt. Voor doelbindingen die veel voorkomen, hebben wij het schema al ingevuld en die kun je dus zo aanvinken. Komen er binnen je onderneming nog andere doelbindingen voor, dan kun je deze in de open vorm noteren bij 3.3.
Grondslag: Grondslag is een reden op basis waarvan je de persoonsgegevens mag verwerken. Een reden kan zijn een verkregen toestemming (b.v. het krijgen van een visitekaartje of een inschrijving voor een nieuwsbrief). Een reden kan ook zijn dat je deze persoonsgegevens nodig hebt voor het uitvoeren van een overeenkomst (b.v. een koopcontract of een lidmaatschapsovereenkomst). LET OP: Het is verstandig zo min mogelijk persoonsgegevens te hanteren. Vraag dus alleen de gegevens die je echt nodig hebt voor het goed functioneren van je organisatie. (N = Naam, A = Adres, W = Woonplaats, T = Telefoon, E = e-mailadres) Klant of leverancier
Persoonsgegevens: Grondslag: Verwerkingen: Verwerkt door: Bewaartermijn:
NAWTE.
Opdracht of contract.
Administratie, bevestiging, uitlevering.
Afdeling administratie, afdeling sales en afdeling inkoop. Gedurende de looptijd van de overeenkomst.
Beschrijf hieronder kort uw situatie: Via mail krijg ik een aanvraag binnen, naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres, voor een fotografische opdracht, hierna stuur ik een vrijblijvende offerte, om de opdracht binnen te halen. Opdracht binnen word deze verwerkt. Fotoafdrukken worden aangeleverd door een professionele afdruk centrale. bijvoorbeeld Profotonet Fotoalbums worden aangeleverd door een professionele Albumproducent bijvoorbeeld Eprint Factuur word verstuurd deze gegevens blijven zolang onze wetgever heeft bepaald in het systeem, na de verjaringstermijn van de belastingdienst 7 jaren zullen alle fiscale gegevens worden verwijderd. KlantenBSN Organisaties buiten de overheid mogen het BSN (burger-servicenummer) alleen gebruiken als dat volgens de wet is toegestaan. Anders mag het niet! Het is toegestaan voor bijvoorbeeld werkgevers, zorgverleners, zoals huisartsen en apotheken en ook voor zorgverzekeraars. Ook in het onderwijs wordt het BSN gebruikt. Hier heet het ook wel onderwijsnummer of persoonsgebonden nummer. Organisaties kunnen niet onder het verbod uitkomen door mensen toestemming te vragen voor het gebruik van hun BSN!
Persoonsgegevens: Grondslag: Verwerkingen: Verwerkt door: Bewaartermijn:
NAWTE + BSN.
Overeenkomst met handtekening op papier.
Interactie met de overheid in het belang van (en met toestemming van) de klant. Afdeling administratie.
Gedurende de looptijd van de overeenkomst.
Beschrijf hieronder kort uw situatie:
VvE-ledenen-gebruikers Het bestuur van de VvE dient op grond van het reglement ex artikel 5:112 BW een register bij te houden van eigenaars en een register van gebruikers. In dit register zijn persoonsgegevens opgenomen.
Persoonsgegevens: Grondslag: Verwerkingen: Verwerkt door: Bewaartermijn:
NAWTE + bankgegevens + kentekengegevens.
Akte van splitsing en het reglement ex artikel 5:112 BW.
Beheeractiviteiten van de VvE in de breedste zin van het woord in het belang van( en met toestemming van) de (gezamenlijke) eigenaars. Bestuur en beheerder. Gedurende lidmaatschap of gebruik en 12 maanden daarna en voorts alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.
Beschrijf hieronder kort uw situatie: Aanmeldenvoornieuwsbrief
Persoonsgegevens: Grondslag: Verwerkingen: Verwerkt door: Bewaartermijn:
Naam en e-mailadres.
Aanmelding voor nieuwsbrief (formulier op de website). Informatie verstrekking in de vorm van nieuwsbrieven. Afdeling communicatie.
Gedurende de periode dat men aangemeld is.
Beschrijf hieronder kort uw situatie:
Prospect,stakeholder-/lobbycontactenengeïnteresseerde
Persoonsgegevens: Grondslag: Verwerkingen: Verwerkt door: Bewaartermijn:
NAWTE.
Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via LinkedIn. Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven of gerichte contacten. Afdeling communicatie, directie, vakkennisafdelingen en/of relatie beheerder. Gedurende de periode dat men contact heeft.
Beschrijf hieronder kort uw situatie:
Stakeholder-/lobbycontactenmetpolitiekevoorkeur
Persoonsgegevens: Grondslag: Verwerkingen: Verwerkt door: Bewaartermijn:
NAWTE + politieke voorkeur.
Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via LinkedIn. Persoonlijke contacten en nieuwsvoorziening.
Afdeling communicatie, directie.
Gedurende de periode dat men contact heeft.
Beschrijf hieronder kort uw situatie:
Medewerkers Persoonsgegevens: Grondslag: Verwerkingen: Verwerkt door: Bewaartermijn:
NAWTE + geboortedatum, kopie ID en bankgegevens. Arbeidsovereenkomst.
Salariëring.
HRM-afdeling.
Gedurende de periode dat men een contract heeft.
Beschrijf hieronder kort uw situatie: Medewerkersfoto’sopdewebsite
Persoonsgegevens: Grondslag: Verwerkingen: Verwerkt door: Bewaartermijn:
Naam + foto.
Aanvullende personeelsovereenkomst. Medewerkersfoto’s op website.
Administratie, afdeling communicatie.
Gedurende de periode dat men een contract heeft.
Beschrijf hieronder kort uw situatie:
Vrijwilligers Persoonsgegevens: Grondslag: Verwerkingen: Verwerkt door: Bewaartermijn:
NAWTE.
Vrijwilligersovereenkomst.
Informatieverstrekking.
Afdeling communicatie, vakkennisafdelingen en/of relatie beheerder. Gedurende de periode dat men een contract heeft.
Beschrijf hieronder kort uw situatie:
Directmarketing(alleenbellenofpapier)
Persoonsgegevens: Grondslag: Verwerkingen: Verwerkt door: Bewaartermijn:
NAWTE. Geen overeenkomst nodig. Toesturen van (of bellen over) informatie over de organisatie en/of producten/diensten. Afdeling marketing/communicatie. Gedurende de periode dat men gezien wordt als prospect voor de organisatie of haar diensten/producten.
Beschrijf hieronder kort uw situatie:
Digitaledirectmarketing(e-mail,facebook,LinkedIn,fax,SMSetc.)
Persoonsgegevens: Grondslag: Verwerkingen: Verwerkt door: Bewaartermijn:
NAWTE. Digitale toestemming vooraf, b.v. bij aanvragen van informatie of inschrijven voor een nieuwsbrief. Digitaal toesturen van (of benaderen over) informatie over de organisatie en/of producten/diensten. Afdeling marketing/communicatie. Gedurende de periode dat men gezien wordt als prospect voor de organisatie of haar diensten/producten.
Beschrijf hieronder kort uw situatie: 3.3 Beschrijving van extra doelbinding. Als je meer persoonsgegevens, verwerkingen en/of overeenkomsten hebt dan bij 3.1 beschreven, voeg deze dan hieronder toe. Voeg de extra beschrijving over doelen en doelbinding hieronder toe zodat we die kunnen opnemen in de AVG-verklaring.
4.1 Privacy policy vindbaar, verwijzing in documenten. De privacy policy van de organisatie moet voor iedereen waarvan je persoonsgegevens verwerkt vindbaar zijn. Het eenvoudigste is om deze op de website van de organisatie te zetten en op elke pagina (onderaan) een link hier naartoe te leggen. Wij als organisatie hebben onze privacy policy zichtbaar gemaakt op onze website.
Wij als organisatie hebben onze privacy policy niet vindbaar gemaakt op onze website. Beschrijf hieronder kort uw situatie: In alle overeenkomsten (documenten waarin persoonsgegevens gevraagd worden) moet een verwijzing staan naar de privacy policy.
Wij als organisatie verwijzen in al onze documenten (contract, overeenkomst, aanmeldingsformulier, etc.) waarin persoonsgegevens staan naar onze privacy policy op de website van de organisatie. Wij als organisatie verwijzen in documenten (contract, overeenkomst, aanmeldingsformulier, etc.) waarin persoonsgegevens staan niet naar onze privacy policy op de website van de organisatie. Beschrijf hieronder kort uw situatie: Als fotograaf maak ik foto's voor diverse opdrachten , voor zakelijke klanten en particulieren .
De rechten van deze foto's liggen bij de fotograaf of zijn anders vermeld.
Voor het publiceren van de zakelijk foto's is een overeenkomst formulier opgesteld voor publicatie foto's.
Voor foto's die ik plaats op mijn website of sociale media bijvoorbeeld facebook , Etc hiervoor is een standaard brief opgesteld waarvoor ik toestemming vraag voor publicatie, zijn de personen onder de 18 jaar vraag ik eveneens toestemming aan ouders of voogd.
Wil je in een later stadium terug komen op je besluit om foto's die inmiddels gepubliceerd zijn stuur dan een mailte naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij zullen binnen 4 weken de foto’s van de sociale media verwijderen, wij zijn niet verantwoordelijk voor de eventuele kopieën die door derde gemaakt zijn,
5.1 Werken met verwerkersovereenkomst. Als organisatie mag je persoonsgegevens niet doorgeven aan een andere partij welke ten behoeve van jou persoonsgegevens verwerkt zonder een verwerkersovereenkomst. In een verwerkersovereenkomst spreek je af wat de ander met de gegevens mag doen én ook vooral wat niet. Wij als organisatie verklaren dat wij nooit persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten als dit noodzakelijk is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor we ze hebben gekregen. Wij als organisatie verklaren dat wij ook persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten. Wij als organisatie verklaren dat wij geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen. Beschrijf hieronder kort uw situatie: Fotostudio Wim verstrekt verzamelde gegevens uitsluitend aan derden wanneer dit noodzakelijk wordt geacht voor de onbelemmerde uitvoering van de dienstverlening of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Uw gegevens worden gedeeld met de volgende organisaties: Fotoafdrukcentrale
Fotoalbumcentrale
De belastingsienst, vanwege een wettelijke plicht
6.1 Toegangsbeveiliging. Om zeker te weten dat alleen geautoriseerde personen de persoonsgegevens kunnen inzien en bewerken, moeten deze altijd beveiligd zijn met een wachtwoord en als het kan ook met een gebruikersnaam. Zo kun je een Excel- bestand beveiligen met een wachtwoord en een PC voorzien van een gebruikersnaam en een wachtwoord. Zorg er dus voor dat je altijd minimaal één keer een wachtwoord moet weten voordat je de persoonsgegevens van jouw organisatie kunt inzien of bewerken. Wij als organisatie hebben persoonsgegevens altijd opgeslagen achter de beveiliging van minimaal een gebruikersnaam en een wachtwoord. Wij als organisatie hebben persoonsgegevens niet altijd opgeslagen achter de beveiliging van minimaal een gebruikersnaam en een wachtwoord. Wij als organisatie hebben geen persoonsgegevens elektronisch opgeslagen en hebben daarom geen toegangsbeveiliging. Beschrijf hieronder kort uw situatie: Om toegang te krijgen in het systeem moet een gebruiksnaam en wachtwoord worden ingevuld.
7.1 Software en antivirussoftware up-to-date. Om systemen zo veilig mogelijk te laten zijn, moet je ze up-to-date houden. Dit doe je door het aanzetten van het automatisch ophalen en installeren van updates van de software. Zorg ook voor goede antivirussoftware. Zorg ervoor dat alle software ingesteld is op het automatisch ophalen en uitvoeren van updates. Maak goede afspraken met al je softwareleveranciers. Wij als organisatie hebben de persoonsgegevens alleen opgeslagen op computers/servers met beveiligingssoftware waarbij zowel de beveiligingssoftware als het besturingssysteem ingesteld zijn om automatisch updates op te halen en te installeren. Wij als organisatie hebben de persoonsgegevens niet alleen opgeslagen op computers/servers met beveiligingssoftware waarbij zowel de beveiligingssoftware als het besturingssysteem ingesteld zijn om automatisch updates op te halen en te installeren. Wij als organisatie hebben geen persoonsgegevens elektronisch opgeslagen en hebben daarom geen software updates. Beschrijf hieronder kort uw situatie:
8.1 Opslaan alleen binnen de EU. Binnen de EU is het niveau van gegevensbescherming gelijk. Dat komt omdat alle EU-lidstaten moeten voldoen aan de AVG. Als je persoonsgegevens verwerkt buiten de EU, bijvoorbeeld door deze te laten verwerken door een partij buiten de EU of er een passend beschermingsniveau bestaat voor dat land , bijvoorbeeld door een adequaatheidbesluit van de Europese Commissie. Je moet ook weten en kunnen aantonen dat er passende of geschikte waarborgen zijn, en hoe er een kopie van kan worden verkregen of waar ze kunnen worden geraadpleegd. De wetgever is dus extra streng als je persoonsgegevens wilt verwerken/opslaan buiten de EU. Als je dat toch zou willen, dan moet er heel veel geregeld worden bovenop de normale AVG-verplichtingen. Dus check of je dienstverlener (drukker, verspreider, enz.) de toevertrouwde persoonsgegevens binnen de EU opslaat. Het is dus het makkelijkste om persoonsgegevens alleen te verwerken binnen de EU, dit raden wij daarom ook sterk aan. Wij als organisatie verklaren dat wij nooit persoonsgegevens overdragen aan of opslaan bij partijen die gevestigd zijn buiten de EU. Wij als organisatie verklaren dat wij ook persoonsgegevens overdragen aan of opslaan bij partijen die gevestigd zijn buiten de EU. Beschrijf hieronder kort uw situatie: Opdrachtgevers en modellen vanuit het buitenland.
9.1 Data back-up. Om de persoonsgegevens te beschermen tegen het verlies of diefstal moet je back-ups maken. Het is noodzakelijk om dat regelmatig te doen. Zorg ervoor dat deze back-up veilig wordt opgeborgen. Wij als organisatie hebben de opgeslagen persoonsgegevens beveiligd met een back-up. Wij als organisatie hebben de persoonsgegevens niet beveiligd met een back-up. Wij als organisatie hebben geen persoonsgegevens elektronisch opgeslagen en hebben daarom geen back- up. Beschrijf hieronder kort uw situatie: Van het systeem word dagelijks een backup gemaakt.
10.1 Geautoriseerde medewerkers.
Via autorisatie regel je wie binnen de organisatie welke persoonsgegevens mag verwerken. In onze organisatie hebben alleen geautoriseerde personen toegang tot de persoonsgegevens van de organisatie. In onze organisatie hebben ook niet geautoriseerde personen toegang tot de persoonsgegevens van de organisatie. Beschrijf hieronder kort hoe jullie de autorisatie geregeld hebben: Toegang tot het systeem voor geautoriseerde personen is geregeld met afzondelijke inlogcodes. Onderstaande vragen zijn alleen ter bewustwording en hoeven niet precies ingevuld te worden! Wij als organisatie hebben 1 personen geautoriseerd om de persoonsgegevens van de organisatie in te zien en te verwerken indien dit nodig in voor de uitoefening van hun functie. Wij als organisatie hebben van personen de persoonsgegevens geregistreerd.
11.1 Vernietigen persoonsgegevens. Geef hieronder aan dat je organisatie alle persoonsgegevens vernietigt door bijvoorbeeld een regel te wissen in Excel en/of het versnipperen van een aanmeldingsformulier als er geen overeenkomst meer is. Persoonsgegevens mogen niet langer worden bewaard dan voor verwezenlijking van de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. Dus: na beëindiging van een overeenkomst worden de persoonsgegevens van die persoon vernietigd.
Wijs aan wie verantwoordelijk is voor het vernietigen van persoonsgegevens of de controle op de vernietiging.
NB: Verscheuren en weggooien is onvoldoende. Schaf daarom een versnipperaar aan. Let op: In de financiële administratie mogen (of eigenlijk: moeten!) deze persoonsgegevens nog wel blijven staan, want daar geldt een (wettelijke) bewaarplicht van 7 jaar. Wij als organisatie verklaren dat wij alle persoonsgegevens vernietigen als de overeenkomst op grond waarvan ze verkregen zijn verlopen is of de toestemming is ingetrokken. Wij als organisatie verklaren dat wij geen persoonsgegevens vernietigen als de overeenkomst op grond waarvan ze verkregen zijn verlopen is of de toestemming is ingetrokken. Beschrijf hieronder kort uw situatie: De persoonsgegevens worden vernietigd nadat de opdracht in zijn geheel is afgewerkt. op verzoek bewaar ik de digitale bestanden na opdracht 2 jaar, en voor trouwreportages een bewaartermijn van 5 jaar. dit is opgenomen in de offerte, en tevens op de factuur.
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage inderdaad door de betreffende persoon wordt gedaan, vraag ik om een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Hierbij adviseer ik jou om in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort) en het burgerservicenummer (BSN) zwart te maken. Dit ter bescherming van je privacy. fotostudio Wim zal zo snel mogelijk, uiterlijk binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.
12.1 Toestemming voor direct marketing en bij minderjarigheid. Bij direct marketing. De wetgever maakt onderscheid tussen gewone direct marketing (bellen en post sturen) of digitale marketing (via e- mail, fax, Facebook, LinkedIn of sms). Doordat gewone direct marketing een organisatie geld kost zal dat altijd beperkt blijven. Juist digitale marketing is nagenoeg gratis en kan daardoor heel veel toegepast worden met alle gevolgen van dien. Wij als organisatie vragen vooraf altijd toestemming voordat we iemand benaderen via digitale direct marketing. Wij als organisatie vragen vooraf geen toestemming voordat we iemand benaderen via digitale direct marketing. Wij als organisatie maken geen gebruik van digitale direct marketing. Beschrijf hieronder kort uw situatie: Bij minderjarigheid (jonger dan 16 jaar). Als je persoonsgegevens online verwerkt van personen jonger dan 16 jaar via bijvoorbeeld een app, online game, webwinkel of via sociale media, dan moet je daarvoor altijd schriftelijk een toestemming hebben van de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger. Geef hieronder aan dat je organisatie dat ook altijd zo doet. Wij als organisatie verklaren dat wij alleen online persoonsgegevens van minderjarigen verwerken bijvoorbeeld een app, online game, webwinkel of via sociale media als daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger. Wij als organisatie verklaren dat wij persoonsgegevens van minderjarigen online verwerken bijvoorbeeld een app, online game, webwinkel of via sociale media zonder dat daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger. Wij als organisatie verklaren dat wij geen persoonsgegevens van minderjarigen online verwerken bijvoorbeeld een app, online game, webwinkel of via sociale media. Beschrijf hieronder kort uw situatie:
13.1 Papieren documenten en beveiliging. Als persoonsgegevens ook vastliggen op papier (denk aan contracten), dan moeten die papieren met persoonsgegevens achter slot en grendel zijn opgeslagen. Praktisch: bewaar dus alle papieren met persoonsgegevens in een kast die je steeds op slot doet. Alleen personen die voor hun werk voor de organisatie daarvoor toestemming hebben, mogen in die kast komen. Wij als organisatie hebben papieren documenten waarop de persoonsgegevens staan, opgeslagen achter slot en grendel. Wij als organisatie hebben niet alle papieren documenten waarop de persoonsgegevens staan, opgeslagen achter slot en grendel. Wij als organisatie hebben geen papieren documenten waarop de persoonsgegevens staan. Beschrijf hieronder kort uw situatie: Fotostudio Wim, neemt de bescherming van persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Wanneer het vermoeden bestaat dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik van door mij vastgelegde gegevens, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
14.1 Datalekken. Iedereen in de organisatie moet op de hoogte zijn wat een een datalek is en wat je eraan moet doen. Geef aan wat voor jullie van toepassing is: Binnen onze organisatie is iedereen op de hoogte van wat een datalek is. Ook is bekend waar dit intern gemeld moet worden zodat wij als organisatie adequaat het datalek kunnen afhandelen en documenteren. Binnen onze organisatie is niet iedereen op de hoogte van wat een datalek is. Ook is niet bekend waar dit intern gemeld moet worden zodat wij als organisatie adequaat het datalek kunnen afhandelen en documenteren. Beschrijf hieronder kort hoe jullie met datalekken omgaan:
15.1 Medewerkers geïnstrueerd Wij hebben onze medewerkers als volgt geïnstrueerd: Alle medewerkers hebben de video van de Stichting AVG bekeken. Wehebbenhetonderwerpprivacybescherminginalleafdelingsoverleggenbesproken. Wehebbenuitlegpostersopgehangen. Wehebbenallemedewerkerseenbriefgestuurdmetuitlegeninstructie. Wehebbenmetallemedewerkerseenworkshopoverprivacybescherminggevolgd. Wehebbeneennieuwsbriefvoorallemedewerkerswaarinweregelmatigaandachtbestedenaanprivacy bescherming. Onzedirecteur/voorzitterheeftallemedewerkersopgeroepenextraaandachttebestedenaanprivacy bescherming. Hieronder is ruimte om te beschrijven hoe jullie de medewerkers geïnstrueerd hebben:
16.3 Ondertekening. Met het inzenden van dit stappenplan verklaar ik hierbij dat ik naar eer en geweten dit stappenplan heb ingevuld namens de organisatie.
Aldus verklaard door:
Naam organisatie: Naam persoon: Plaats:
Datum:
Fotostudio Wim Wim de Veer Driel
9 Juni 2018